2017-02-18 08:44:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Délután váratlan látogatója érkezhet!

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma előfordulhat, hogy látszatra minden rendben van, mégis parázs vita alakul ki valamiért. Ön most topon van, érvei megcáfolhatatlanok! Azért vigyázzon, ne vesse el a sulykot, mert könnyen vérig sérthet másokat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Úgy tűnik, meghozott egy döntést, amitől nem lehet eltántorítani. Már nem hajlandó senki véleményét meghallgatni, pedig nem ártana még egyszer átgondolni a dolgot, mert ha makacskodik, akkor önnek kell megennie, amit főzött...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tele van energiával, ám rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, vagy csak alkalmazkodnia kell valakihez. Legyen nagyon türelmes, bármennyire is csábítják a könnyebb megoldások. A hirtelen hozott döntések nem várt következményekkel járhatnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma elhagyja a Skorpió jegyét. Figyeljen nagyon az álmaira! Ha kényes helyzetbe kerül, hallgasson a megérzéseire. Az estét töltse szórakozással, menjen társaságba, így tud a leginkább kikapcsolódni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyébe lép, és segíti abban, hogy mélyebben megismerje önmagát. Most felszínre kerülhetnek rég feledett konfliktusok, és új megvilágításba kerülhetnek az események. Este békés, nyugodt hangulatban lesz!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Délután váratlan látogatója érkezhet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Remekül érzi ma magát a barátai körében! Ha ön a házigazda, akkor a vendéglátás nagyon jól sikerül majd.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma garantáltan nem kell megerőltetnie magát, minden halad a maga útján. A flörtök most nem érdeklik, ha ön egyedülálló, akkor inkább töltse egy jó könyv társaságában az estét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Másképp alakul a mai nap, ahogy eltervezte, de örülni fog a fejleményeknek! A jegyében álló Hold elégedetté teszi, most fogékonyabb és érzelmesebb, mint egyébként. Az este legyen a romantikáé!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen nyitott, és figyeljen oda a megérzéseire, ezek elárulják önnek, hogy mi az igazán fontos. Anyagi ügyekben pozitív változásokat hozhat a mai nap. Talán valaki megadja a tartozását, amiről ön már le is mondott...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Néha az ember nem látja a fától az erdőt - valahogy így van ma ezzel ön is! Ma csak egy feladata legyen: lazítson! A Hold a Nyilas jegyében áll, érezze ezt az energiát, a szerelmet, és a boldogságot. Ha egy kicsit kikapcsolódik, más megvilágításban fogja látni a problémáit is!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne hajszolja magát, hagyjon időt bőven mindenre! Ma nem esik nehezére a szándékainak megfogalmazása, és a többiek meggyőzése, sőt lelkesítése egy ügy érdekében. Most hozakodjon elő az új ötleteivel!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: